Rioolgemaal Baden Powellweg Utrecht

Een ontwerp voor een klein rioolgemaal in het centrum van Utrecht. Het is gesitueerd in een toekomstige groene strook langs het treinspoor. Het gemaaltje steekt af tegen de omliggende bebouwing door materiaalgebruik en vorm. Het manifesteert zich op deze manier meer als een object in de groenen zone, dan dat het als bebouwing bij de gebouwen in zijn directe omgeving hoort.

W1997-E

W1997-B

W1997-A

W1997_rioolgemaal_03

W1997_rioolgemaal_02

  • Utrecht
  • Witteveen en Bos
  • Esmee Bais
  • 100 m2
  • 2009
  • 0
  • 2.2 K

Related Portfolio

  • Drukkerij perscombinatie Amsterdam

    0
  • Drukkerij Wegener Nieuwsdruk West Den Haag

    0
  • Waterzuiveringsgebouw Driebergen

    0
  • Showroom en magazijn RAF Amsterdam

    0
  • Auditorium DNB

    0
  • Ateliergebouw Rijksmuseum Amsterdam

    0