Gastenverblijf Joppe

 

ADP architecten heeft een klein gastenverblijf ontworpen op een terrein in Gorssel. Het vervangt het bestaande zomerhuisje dat geheel bouwvallig geworden was. De landelijke omgeving van het lommerrijke Gorssel is een inspiratie geweest voor het project. Zo is het idee ontstaan voor een hout-geprefabriceerde log met een bekleding van Western Red Cedar.

In 1957 realiseerde ADP al een villa op ditzelfde landgoed.

 

Aanzicht

Vooraanzicht

Totaal

Plattegrond-1

 

Badkamer-[2]

Badkamer-[1]

Interieur

 

Huis

  • Joppe
  • Particulier
  • Marc a Campo
  • 2004
  • 1
  • 3.1 K

Related Portfolio

  • Woonhuis Parijs

    1
  • Woonhuis Binnenkant Amsterdam

    0
  • Woonhuis Vondelstraat Amsterdam

    0
  • Woningen De Vijfhoek Deventer

    0
  • Woonhuis Kerkstraat Amsterdam

    0
  • Woonhuis Brouwersgracht Amsterdam

    1
  • Woonhuis Naarden

    2